Kauden teos | Season's Artwork

SIRPA HÄKLI

Kevät 2021 | Spring 2021

FI Teostiedot

Sirpa Häkli, Yellow Wave (I), acrylic and oil colour on canvas, 100x100 cm, 2021 ©Sirpa Häkli 2021

Kuva yllä: Sirpa Häkli, Yellow Wave (I), akryyli- ja öljyväri kankaalle, 100x100 cm, 2021 ©Sirpa Häkli 2021

Teos kuuluu maalaussarjaan Waves (Aallot), jonka nimi viittaa luonnon virtaavuuteen ja valon aaltoliikkeeseen. Värinä keltaisella on monia kulttuurisia ja symbolisia merkityksiä. Keltainen on aktiivinen ja energinen väri. Sarjan keltasävyisissä Yellow Wave -maalauksissa olen pyrkinyt siihen, että keltaiset herättäisivät mielikuvia lämmöstä, positiivisuudesta, ilosta ja valosta.

Sarjassa on myös sinivoittoisia maalauksia nimellä Blue Wave. Kuvia sarjan maalauksista on tulossa kotisivujen Galleriaan. Osa niistä on vuokrattavissa ja ostettavissa Arabianrannan taiteilijoiden taidelainaamon kautta. Tutustu maalauksiin ArT-lainaamon verkkosivuilla.

Sekä tämä kauden teos Yellow Wave (I) että hieman pienempi Yellow Wave (II) ovat myynnissä Taidemaalariliiton teosvälityksessä 30.4.2021 saakka. Tutustu maalauksiin Taidemaalariliiton verkkokaupassa.

EN Artwork Information

Photo above: Sirpa Häkli, Yellow Wave (I), acrylic and oil colour on canvas, 3.3 ft x 3.3 ft, 2021 ©Sirpa Häkli 2021

More information about the artwork in english coming soon!

This painting Yellow Wave (I) and a smaller Yellow Wave (II) are for sale at the Sales Event of the Finnish Painters' Union til April 30, 2021. Welcome to see my paintings on Finnish Painters' Union Online Store!